Blogger Widgets

15.1.13

I wish i could forget

34656334634633463436364364463463 helooou, ihan jeesi päivä takana! oltii kavereitten kans vähän skedeemässä parkkihallin ihmeellisessä maailmassa. siitä nämä ihan loistavat kuvat. jos vaikka huomenna, jotain erilaista :-) nyt mä haluun sukeltaa lämpimän peiton alle ja nukahtaa, ei tää teksti oikeen luista nyt. palaillaan huomenna!

14 kommenttia:

 1. hei olitse sä joka oli sillo viime vklp maxin kämpäl? :D

  VastaaPoista
 2. törkeen makee toi rotsi !! ja ihana toi eka kuva susta :)!

  VastaaPoista
 3. aivan mahtava tää sun blogi :) !

  VastaaPoista
 4. häh ootteks te sekasin? this blog sucks nowadays! mun mielestä se ei oo mikään syy olla tekemättä postauksia vaan koska et omista kameraa? kyllä sä vaan jollain tänne ennen sait kuvia. ja instagrammiin lisäilet kuvia. käytä vaikka kännykkää tai jotain täälä blogin puolellaki, ei siinä mitään vikaa oo! koska ei tää vetele että luulet että kaikki on ok jos postaat kerran kolmessa kuukaudessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niii totta tämäkin, mutta mä en ite tykkää että joka postaus on tehty puhelimen kuvilla! ja mulla on ollu blogi niin kauan, että innostus on oikeesti lopahtanu aikalailla. mutta ehkä tää tästä! ei mun mielestä blogin pitämisestä tarvitse ressata, ne lukeee tätä ketkä tykkäää ja niinpoispäin.

   Poista
 5. Miks seurustelet jos oot viel ihan rakastunut joonakseen? Eiks sun äijäst pahalta ku haikailet eksän perää noin paljon?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. en mä enää seurustele, en oo seurustellu pitkään aikaaa! ja ei siitä tuntunu pahalta, se ymmärs mua aika hyvin ku se eros itekki pitkästä suhteesta silloin.

   Poista
 6. nyt niitä uusii postauksii saatana!!=DD terveisin. janspa =)

  VastaaPoista
 7. millos uutta postausta tulee vitura?!?=DD terveisin. janspa=)

  VastaaPoista
 8. Ihanan oloinen blogi ja toi banneri on tosi hieno<3
  Oot myös todella kaunis :)

  Käythän kattoon meidän blogin? :)
  http://letsgetlostheyy.blogspot.fi

  VastaaPoista
 9. Kivan näkösii kuvii (=

  Käy kattoo mun blogii ? =)
  http://loveyourlife95.blogspot.fi

  VastaaPoista