Blogger Widgets

30.8.12

i also have feelingsIMG_1583
mul on ehkä ensimmäistä kertaa sellanen fiilis että haluun purkaa vähän tunteita tänne blogin puolelle. en tiiä sitte onko se hyvä juttu. paljastanko asioita liian henkilökohtasesti, saa nähä! mulla on pitkää ollu jo aika tyhjä olo, en varsinaisesti ikävöi henkilöä, vaan niitä kaikkia muistoja mitä koin tämän ihmisen kanssa. toisaalta oon onnellinen juuri nyt, juuri näiden ihmisten kanssa ketä mulla tällä hetkellä on ympärillä. toisaalta taas en. välillä tulee sellanen tunne että jotain puuttuu, joku iso osa mun elämästä. voin sanoa että ensimmäistä kertaa elämässäni mun sydän on särkyny. oon tehny paljon asioita mitä kadun ja nyt jos saisin valita, tekisin kaikki asiat toisin. näyttäisin joka päivä henkilölle kuinka paljon mä hänestä välitän, en satuttais ees vahingossa ja olisin täysin toisen luottamuksen arvonen. nyt oon oikeesti ymmärtäny, kuinka pitää oppia arvostamaan pieniäkin asioita elämässä, koska nyt kun kattoo taakse päin huomaa kuinka isoja asioita ne oikeesti oli.
IMG_5730
toisaalta en taas ymmärrä miten tän ihmisen unohtaminen on niin vaikeeta. kyseistä henkilöä en tunne enää lainkaan, siitä on tullu kylmä, täysin välinpitämätön eikä pelkästään mua kohtaan vaan yleensäkkin elämää kohtaan. se ei oo enää rakastettava, sulonen ja kokonaisuudessaan täydellinen, niinku se joskus oli. oliko kaikki toi sitte vaa esitystä? mun ymmärrys ei ainekaan tähän asiaan riitä, miten joku ihminen voikin muuttua noin nopeesti ja radikaalisti. kuitenkin eniten tässä ikävöin sitä kuinka onnellinen mä olin ku mulla oli vielä tämä täydellisyys mutta tajusin sen kaiken vaan ihan liian myöhään. mun pitää kuitenkin vaan pysyä vahvana ja pystyä unohtamaan, koska mikään ei enää kuitenkaan toimis enää. mä kuitenkin vaan vihaan sitä kuinka en saa häntä mielestäni, vaikka kuinka haluisin. no nyt kuitenki mietin että pitäiskö tätä ollenkaa ees julkasta, kirjotinko liian henkilökohtasia asioita ja millaista paskaa tästä saa niskaan. mutta ehkä mä annan mennä.

11 kommenttia:

 1. voi ei D: koita pärjäillä !

  VastaaPoista
 2. Asia teksti ! Ja oot todella fiksu, ku ymmärrät miten jotkut pienet asiat voi myöhemmin tulevaisuudessa olla todella isoja asioita. Miten yks pieni teko voi jonkunajan kuluttua olla jotain niin suurta.

  Kaikella on aikansa, ja asioilla on tapana järjestyä. Se on elämän absoluuttinen totuus. Ei kaikki ole yhtä helvettiä aina ja ikuisesti. Aina helpottaa jossain vaiheessa, oli tapahtunut, tuntenut tai mitä tahansa.

  VastaaPoista
 3. Ja joskus on hyvä tehdä tällasiakin postauksia, tuo enemmän syvyyttä koko blogiin. Ja oon varma, että saat pelkkiä tsemppaavia kommentteja, etkä todellakaan paskaa niskaan sen takia koska sanot miltä susta tuntuu ja mitä ajattelet. Uskon, että saat paljon voimia lähitulevaisuuteen kommenteista, mitä tähän postaukseen tai tähän liittyen saat :)

  ♥ Oona.

  VastaaPoista
 4. Kuulostaa todella tutulta, mutta komppaan myös Oonaa tossa että kaikella on aikansa ja asioilla tapana järjestyä, sen tajuin myös itse ja sen jälkeen oli paljon helpompi unohtaa ja nyt kaikki on taas hyvin, enkä edes uskonut että olo olisi nyt näinkin hyvä
  Tsemppiä paljon kaima , asiat järjestyy kyllä ajan kanssa :)<3

  VastaaPoista
 5. voi ihanaa tekstiä ! u are strong girl, aika parantaa :-) <3

  VastaaPoista
 6. tää oli jotenki niin ihana teksti ja mul on oikeestaan samantapainen tilanne ! mie oon kans tosi pitkään ollu tosi hukassa kun en yksinkertasesti oo tiätänyt mitä pitäis tehä kun on tosi tyhjä olo ynnämuuta mistä just kirjotit, tosi monet kerrat joutunut toteemaan että ei tässä voi muuta ku tuntee tän kaiken. Pitää vaa jatkaa elämää kuinka vaikeeta se sit onkaa ja olla vahva ! usko pois, asiat tulee järjestymään vielä tavalla tai toisella:-)
  tsemppii !♥

  VastaaPoista
 7. Tää sun teksti oli jollakin lailla todella koskettava ja.. pysäyttävä! Vau, oli kiva huomata että pystyt kirjoittamaan tällaista tekstiä, jatka samaan malliin!

  VastaaPoista
 8. pelkästään positiivista että jaoit sun tunteita täällä blogissas. joskus pitää vaan päästää asioita ulos eikä pitää niitä vaan itellään.
  tsemppiä kauheesti ♥

  VastaaPoista
 9. voi lotta, pärjäile ja pysy vahvana! ♥ voin samaistua tähän täysin, mut aika parantaa ((--:

  VastaaPoista
 10. just tälläst tekstii enemmä (: aina on hyvä jakaa pahaa tunnetta, ni olo helpottaa!

  VastaaPoista