Blogger Widgets

15.4.12

otsikko aina vaikein


87978908534262698924889709804
oon niin ylpee itestäni, sain tänää otettuu itteeni taas niskasta kiinni ja lähin juoksulenkille. se on suurta multa hah, ei mut ehkä tää tästä. ei se ollukkaa niin vaikeeta ees lähtee ku muistin. tehtiin joonaksen kanssa nyt sellanen kunto-ohjelma, mitä yritetäää molemmat noudattaa. viikonloppu meni muutenki ihan hyvin, ei kuitenkaa mitää kummosta tapahtu. mut hauskaa oli ! huomenna pitäis sit viiä taas kirpparille tavaroita ja tiiistaina mennää äipän kans vähän shoppailemaan pitkästä aikaa! en nyt tiiä oliks täs tekstissäkää mitää järkee, mut antaa olla :-D nyt kuitenki meen tekemäää iltapalaa ja sit mennään nukkumaan.

5 kommenttia:

 1. Oon kateellinen sulle ku oot aina nii hurjan kaunis :3

  VastaaPoista
 2. miten saat tehtyy kajaalil/eyelineril noi "kissakajaalit" tai sillee et ne menee yli tollee kivasti. se on musta toosi hankalaa, varsinki saaha samanlaiset molempii silmii. voitko antaa jtn vinkkii tai tehä videoo:D

  VastaaPoista
 3. sul on ihanasti hiukset näisssä!!! :)))

  VastaaPoista
 4. Päädyn aina silloin tällöin lukemaan blogiis (ja vast nytten kommentoin) mutta anyways oot ihan tajuttoman luonnon kaunis ja blogis on kokonaisuudessaan kiva :) ja mistä oot muuten ostanu ton nahkaliivin? oon meinaan metsästäny samanlaista nytten jonkin aikaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. vooooooi kiiitos :) mut nahkaliivi on ostettu ginasta!

   Poista