Blogger Widgets

5.4.12

haaste

1. Kiitä tunnustuksen antajaa linkittämällä hänen bloginsa postaukseen!
2. Kirjoita 7 faktaa itsestäsi!
3. Lahjoita tämä tunnustus 12 bloggaajalle!


kiiitos lotta!! (-:
en jaksa haastaa ketäään, tehkää jos huvittaaa.

IMG_8430
1. mä rakastan vaatteita! no toi nyt ei oo varmaan mikään yllätys naisesta :-D mut moni mun frendeistä nauraa, että oon joku hullu vaateriippuvainen. muut mun frendeistä ostaa bisseä tai jotain, mut mä en koskaan kuluta sitä siihen vaan aina pakko saada jotain uutta! ja jos en oo ostanu vähään aikaan mitään, tuntuu ettei oo mitään päälle laitettavaa, vaikka kaappi pursuaa vaatteista.

2. oon erittäin huono käymään koulua. mä yleensä nukun vaan pommiin, siks mulla harvoin nykyään onkaan koulua. yläasteelta ku lähin todistuksen keskiarvo oli n. 5,4 ! mutta ihme ja kumma pääsin kuitenkin steinerin lukioon (johon ei siis ole mitään ihmeen keskiarvo rajotusta). lukio ei nyt oo ihan mun juttu, mutta en mä sitä kesken haluuu jättää ku oon sielä kuitenki jo kaks vuotta ollu.

IMG_8364
3. mä tykkään värjätä hiuksia. tai siis en pysty olemaan samanlaisilla hiuksilla kovin pitkään. jotenki siihen vaan kyllästyy ja pahasti. mulla onkin ollu vaikka minkä väriset nää mut hiukset. on ollu punasta, punajuuren väriset, blondit, mustat, vaaleen ja tumman ruskeet, oranssit. pinkeistä ja virheistä oon kuitenkin pysyny kaukana, ei oo ihan mun juttu se :-D tyyliäkin oon vaihellu varhaisnuoruuuden iässä suht usein. on oltu emoa, lissua, ¨hopparia¨ ymsyms. nyt kuitenkin uskon että oon löytäny sen mun jutun!

4. asun nykyään mun äitin kanssa kahestaan. faija asuu kuopiossa, töitten takia ja broidit asuu hesassa ja kouvolassa! oon aina toivonu asuvani äitin kanssa kahestaan, mut nyt ku sitä rupee oikeesti kelaa, ni se ei oo äitin kannalta kovinkaan jees. oon niin paljo joonaksellakin yötä, et mutsi joutuu olemaan aika paljon yksin.

IMG_8399
5. oon seurustellut kohta kolme vuotta ja joonas on mulle kaikki kaikessa. tarvin sitä sekä henkisesti että fyysisesti. saan välillä ahistus- ja paniikkikohtauksia ja joonas on ainut ihminen joka saa mut rauhotettua. se on mun tukena kaikessa! parempaa poikaystävää ei vois toivoa.

6. rakastan laulamista! oon laulanu about 10 vuotta. pienenä alotin kuoroissa ja 6 vuotta sitte alotin yksityistunnit. tarpeeksi rohkeutta mulla ei kuitenkaan vielä oo, esiintyä isoille porukoille mutta maybe someday!

IMG_8405
7. mun suuurin haave on päästä muuuttaa jonnekki kauas, vaikkapa afrikkaan. haluun nähä maailmaa eri näkökulmasta. nälänhätäää kärsineet lapset ja kodittomat ihmiset. haluun olla joskus hyödyks näille ihmiselle, vaikka se niin kliseiseltä kuulostaaki :-)

3 kommenttia: