Blogger Widgets

28.3.12

my day or something

IMG_8145IMG_8169
aamusin nousen yleensä 10-1 välissä, mut tänäää piti herää harvinaisen aikasin. aamu alkaa aina kahvia vetämällä naamariin ja kaikkella noilla perusjutuilla.
IMG_8072IMG_8085IMG_8105
himasta lähin sitte konsalle päin! normaalisti menisin kouluun, mutta siinä nyt ei oo mitään jännää. harrastan siis musiikkiteatteria ja vikavuos menossa, eli siis prokkisvuos. tällä viikolla on ollu aamusin ja iltasin noita esityksiä ja siistiä on ollu. kuus vuotta tota harrastanu, enkä voi tajuu et perjantain jälkeen se on ohi.
IMG_8162IMG_8135
koulusta (tai tällä hetkellä esityksestä..) tuun kotona käymään. käytän koiran ja hetken istun koneen ääressä yms muuuta jännäää :-)
IMG_8233IMG_8259999
lähen yleensä himasta sitte keskustaan päin. hoitamaan asioita ja näkemään kavereita. varsinkin nyt, kun tuolla ulkona tarkenee olla (btw. ihan törkeen lämmintä nykyään, nyt pitää nauttia ennenku iskee takatalvi)! luuhaan sitte missä lie ja illalla meen joko himaa tai joonakselle.

mun teki mieli kerranki tehä joku erilainen postaus, en sitte tiiä onnistuinko vai en :-D hope so! nyt pakko ruveta kattoo salkkareita ja sit käydä nukkumaan, et huomenna jaksaa herätä.

2 kommenttia:

  1. toi musiikkiteatteri on varmaan aika hauskaa :-) näyttää ainaki :-D

    VastaaPoista
  2. Oot törkeen upee! Vika kuva varsinki ;)

    VastaaPoista