Blogger Widgets

22.3.12

5 parhautta

mä nyt selasin noi blogit läpi ja ihania uusia blogeja löysin ♥ kuitenki nää viis erottu parhaiten joukosta ja tykästyin näihin ihan älyttömästi !

new kid on the blog
sonjan blogi oli jo ennestään tuttu mulle mutta tässä blogissa huomiota herätti eniten tytsyn ihana tyyli ja makeet lyhyet hiukset ! ehdottomasti lemppariblogi.

this afternoon
saija jos joku osaa kuvata ! tykästyin ihan törkeesti kuviin tällä neidillä ja tekstikin on hyvää luettavaa :-) ehottomasti parhain uus löytö.

mksscks
miksun mä oon tuntenu ihan pienestä pitäen ja se on aina ollu mulle ku pikkuveli. miksulla kuvat, tyyli ja teksti on kaikki kohdallaan, parhautta!

life as we know it
Roosan, Emmin ja Ilonan blogissa elämänilon huomaa. Tytöt ovat täältä lahesta päin myös ja ovat kaikki niin suloisia ja iloisen näköisiä. erityisesti jäi kuitenkin mieleen roosan ihana tyyli!

we see what we want
Alisa osaa ton kuvien muokaamisen ! erityisesti tykästyin alisan pitkiin hiuksiin ja suloisiin kuviin. kuvat on ihanan erilaisia joka postauksessa, mistä pidän hirmusesti.

8 kommenttia:

 1. ää kiitos ihan älyttömästi! sun blogi on ollu mun lemppareita niin pitkän aikaa apua en voi lopettaahymyilemistä =))

  VastaaPoista
 2. ihania blogeja nuo kaikki :)

  VastaaPoista
 3. AAA siis mitämitämitä ! taisin melkein saada sydärin ku näin tuttuja kuvia tässä postauksessa.. voi että, kiitos ihan älyttömästi !! mä vaan hymyilen täällä pöljänä itekseni ku oon niin ilonen ♥ :--) ( ja samat sanat voin sanoa sun blogista (; )

  VastaaPoista
 4. ihana lotta oot parhain isosisko, kiitti älyttömästi!! :-))♥

  VastaaPoista
 5. päivän piristys! hymyä en saa pois millää:) ihana kiitos paljon, sun blogi ollu myös yks lemppari:)

  VastaaPoista
 6. ÄÄÄ mitä ihmettä nyt tuli pienenä yllätyksenä. suu ammollaan ku näin että MINÄMINÄ. oi kiitos ihana! <3 C::: sun kautta tullut lukioita lisää kiitos siitä. piristi kyllä tosi paljon päivää! kiitos samoin sulle :---)!!!!

  VastaaPoista
 7. apuva kiitos!!! sait mut hymyilemään (---:

  VastaaPoista
 8. Tosi kivoja blogeja nuo kaikki tossa! <3 Miten oot muuten saanu nää reunat näin varjostetuiks? :--D

  Tässä olisi minun blogi!

  VastaaPoista